Головна » Архів матеріалів

   11 грудня разом з працівниками національного природного парку «Дністровський каньйон», педагогом-організатором та вчителем ОХЕ учні 2-Б класу розмістили декілька годівничок на подвір’ї закладу освіти та у скверику ім. І.Франка для зимуючих пташок нашої місцевості. Кожен з дітей приніс гостинці для пернатих: насіння соняшника, гарбуза, льону. Учні регулярно поповнюватимуть годівниці кормом, що допоможе зберегти пташок від загибелі.

Переглядів: 196 | Додав: zalschoo2 | Дата: 23.01.2019

   З метою виховання відповідальності за навколишній світ, дбайливого ставлення до оточуючого середовища, зокрема, вічнозелених красунь - ялинок, в закладі освіти з 03.12 по 07.12 проведена акція "Замість ялинки - зимовий букет". Кожен показав свою креативність та фантазію. Молодці!

Переглядів: 234 | Додав: zalschoo2 | Дата: 23.01.2019

     Вимоги і виклики сучасного світу!!! Під цим девізом практичним психологом школи було проведено лекцію з елементами інтерактивну «ВІЛ: шляхи зараження і способи захисту» для здобувачів освіти 9-11 класів присвячена Всесвітньому дню боротьби зі СНІДом, який традиційно відзначається 1 грудня. 
     Учасники заходу за допомогою інтерактивного профілактичного інструментарію «Маршрут безпеки», який фокусується на питаннях репродуктивного здоров’я та профілактики ВІЛ серед молоді, давали відповіді на запитання «Що тобі відомо про ВІЛ/СНІД?», пройшли станцію «Поруч з тобою», а також методом роботи в групі склали алгоритм прийняття рішення у складних життєви ... Читати далі »

Переглядів: 282 | Додав: zalschoo2 | Дата: 23.01.2019

   Кожна дитина неповторна, наділена від природи унікальними здібностями, талантами та можливостями. Місія школи – допомогти розкрити та розвинути індивідуальні нахили та обдарованість учнів. Новий зміст освіти, заснований на формуванні компетентностей, необхідних для успішної самореалізації в суспільстві, вимагає від сучасного педагога застосування інноваційних методик. Дієвою технологією, яка дає можливість навчитися комплексно розв’язувати визначені завдання, критично та креативно мислити, знаходити неординарні рішення є запровадження комплексно – хвильових уроків у освітній про ... Читати далі »

Переглядів: 225 | Додав: zalschoo2 | Дата: 23.01.2019

 В закладі освіти проходить акція "Принеси батарейку та збережи навколишнє середовище". Лише одна пальчикова батарейка, що потрапляє на сміттєзвалище,забруднює важкими металами 20 м2 землі і 400 кубометрів води! Спалені на сміттєспалювальних заводах батарейки утворюють діоксини, які з клубами диму потрапляють в повітря, ґрунт, воду, а звідти - в легені та інші органи людини, де завдають великої шкоди організму. Бережіть природу і себе!

Переглядів: 222 | Додав: zalschoo2 | Дата: 23.01.2019

  20 листопада 2018 р. у закладі освіти відбулась зустріч з представниками львівської спільноти "L'Arche-Ковчег" та парохом церкви Пресвятої Богородиці о.Іваном Сендзюком. Кожен з них розповідав про свої мрії, шлях до її здійснення, здобутки та труднощі, а також декламували вірші Л.Костенко, В.Симоненка і зачарували усіх виконанням своєї пісні.

Переглядів: 198 | Додав: zalschoo2 | Дата: 23.01.2019

  Три країни світу (Румунія, Болгарія, Туреччина) і більше тисячі кілометрів. Таку відстань подолали українські дітлахи, серед яких і здобувачі освіти нашого закладу - Кілик Анастасія і Гоцуляк Олександр, для того, аби передати Книгу добра Вселенському Патріархові Варфоломію І. Це унікальне видання рік тому було надруковане в Таллінні, на спеціальному черпаному папері, який може зберігатися кілька століть.Саме у Міжнародний день Добра, 13 листопада 2018р, 65 юних послів миру особисто передали унікальне видання Книги Патріарху Варфоломію. Від зустрічі із Святійшим діти вражені, своїми емоціями та захопленнями від подорожі вони діляться з іншими учнями нашого закладу.

Переглядів: 234 | Додав: zalschoo2 | Дата: 23.01.2019

 Тренінг «Дорожня безпека.Перехід дороги в умовах обмеженої оглядовості». Класний керівник 5-А класу Молодиня О.Д.

Переглядів: 216 | Додав: zalschoo2 | Дата: 23.01.2019

« 1 2 ... 21 22 23 24 25 ... 32 33 »