Головна » Архів матеріалів

Переглядів: 344 | Додав: zalschoo2 | Дата: 23.01.2019

     Хто не знає про Святого Миколая? Малий і старий знає про нього! Щороку він приходить у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. Виростають діти – і добра казка зникає, а Миколай залишається. 19 грудня для учнів 1-2 класів в актовій залі школи учні 3-Б класу з класоводом Бойко М.П. організували та провели свято “Миколай, Миколай, ти до нас завітай". Разом зі своїми помічниками - янголами він завітав і до інших дітей закладу, яким подарував солодкі подарунки.А ще своїм виступом ми порадували маленьких дошкільнят ДНЗ "Калинонька". Кожен з них отримав солодкі гостинці від Миколая і багато радості.&n ... Читати далі »

Переглядів: 202 | Додав: zalschoo2 | Дата: 23.01.2019

    Урок-тренінг у 1-А класі (класовод Гуменюк О.Я.) розпочався привітанням гостей, де читали вірші, співали пісні. Потім разом з батьками провели ранкове коло, обговорили ознаки пори року зими, відгадували загадки, працювали у групах та виконували цікаві завдання від Снігової королеви: “Перші літери слів”, “Кумедні картинки”, “Прочитай і покажи”, “Прикраси ялинку” та ін..Завершилося свято колядкою “Старий рік минає” та Іванна Мирославівна подарували кожному учневі чарівний браслетик за активну роботу на уроці.

Переглядів: 209 | Додав: zalschoo2 | Дата: 23.01.2019

    Вже стало традицією нашого закладу освіти напередодні Дня святого Миколая відвідувати дітей в обласному закладі освіти “Заліщицький обласний багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр”. 18 грудня 2018 року учні 4-Б класу разом з класоводом Гичун Л.П. та психологом закладу Максимишин І.І. подарували дітям подарунки та хвилини радості, співали разом з ними пісні до Миколая, читали вірші. Творіть добро для інших і воно обов'язково до вас повернеться!

Переглядів: 194 | Додав: zalschoo2 | Дата: 23.01.2019

    Цікаві перерви у 1-А класі з конструктором LEGO під час тематичного тижня "Космос". Класовод Гуменюк О.Я.

Переглядів: 266 | Додав: zalschoo2 | Дата: 23.01.2019

   14 грудня - день святого пророка Наума, покровителя розуму, знань, доброчинства. Саме в цей день вчитель 1-Б класу Грабар М.А. провела захід "100 днів у Новій українській школі". Свято розпочалося ранковим колом для учнів та батьків, працювали з календарем природи. А ще грали ігри "У руки сніжинку візьму - зимове слово назву", "Казкові герої", "Склади слово", "Працюємо в команді", "Збери портфель", а батьки виконали вправу "Витинанка". В кінці заходу всі ласували смачною кашею, щоб гарно вчитися і здобувати знання.

Переглядів: 197 | Додав: zalschoo2 | Дата: 23.01.2019

     17 грудня 2018 року представники учнівського самоврядування закладу освіти разом з педагогом-організатором напередодні Дня святого Миколая та в рамках Міжнародного соціального проекту "Книга Добра" відвідали дітей в обласному закладі освіти “Заліщицький обласний багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр”. Учні зібрали солодощі, закупили набори для вишивання, гравюри, принесли зошити, розмальовки, олівці, фломастери, ручки, пластилін, дитячі книжечки та ін.. Все це передали дітям. Щира подяка учням і батькам нашого закладу, які активно підтримують і допомагають у проведенні таких благодійних акцій, адже в ці святкові дні потрібно робити добрі справи, ділитися тим добром, яке є у кожного з нас в серці ... Читати далі »

Переглядів: 274 | Додав: zalschoo2 | Дата: 23.01.2019

    Одним із завдань сучасної шкільної правової освіти є вміння учня орієнтуватися у величезному потоці інформації. Навчити цього лише на уроці просто неможливо, тому в закладі освіти щорічно проводиться тиждень права, який включає в себе комплекс різноманітних форм позакласної роботи. 
     Так, в рамках правового тижня були проведені конкурси, квести, бесіди. Для учнів 8-11 класів організована зустріч з працівниками Заліщицького бюро правової допомоги. Змістовною розповіддю та цікавою презентацією про захист від насильства пані Таїсія Рубаняк навчила учнів практично користуватися своїми правами. А також, розповіла учням, що у випадку порушення їхніх прав, вони мають право на безкоштовну правову допомогу і можу ... Читати далі »

Переглядів: 194 | Додав: zalschoo2 | Дата: 23.01.2019

    Напередодні Дня святого Миколая з ініціативи лідерів учнівського самоврядування в закладі освіти проводилась благодійна акція "Святий Миколай іде до воїнів ООС та дітей сходу". Учні писали листи, виготовляють листівки та сувеніри для бійців, а дітям принесли іграшки, теплий одяг, канцтовари. Творіть добро і тоді до щирих та небайдужих дітей, які проявляють милосердя до ближнього, обов’язково завітає Святий Миколай.

Переглядів: 191 | Додав: zalschoo2 | Дата: 23.01.2019

« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 32 33 »