Головна » 2019 » Січень » 28

    24 січня 2019 р. в закладі освіти відбулося загальношкільне свято "Розколядини". Різдво! Мабуть найчарівніше та найзагадковіше свято… Кожен рік ми маємо можливість наблизитися до цього таїнства зовсім близько.
    Різдво… Усюди чути благу вість – різдвяну коляду, яку несуть хлопці та дівчата від хати до хати… Так радісно стає на душі від оцих щирих дитячих віншувань – побажань щастя, тепла та здоров’я з дитячих вуст, від колядок і щедрівок.

Переглядів: 210 | Додав: zalschoo2 | Дата: 28.01.2019

   Група подовженого дня - дуже цінна форма виховання. Саме тут створюються сприятливі умови для організації навчальної, виховної та пізнавальної діяльності учнів. Вихователі ГПД Жлуховська І.Ф. та Максимишин І.І., надають кваліфіковану допомогу учням у виконанні навчальних завдань, організовують прогулянки, ігри на свіжому повітрі та заняття за інтересами.

Переглядів: 197 | Додав: zalschoo2 | Дата: 28.01.2019

   2 січня в закладі освіти вчитель історії Зубик О.К. разом з учнями 8 та 10 класів провела виховний захід до 100-річчя із проголошення Акта Злуки. У тяжкій і тривалій боротьбі за національне визволення, утвердження власної державності наш народ не раз переживав як гіркі, так і радісні події. Одна з таких сторінок нашого минулого – боротьба українського народу за соборність своїх земель. .. І ось 22 січня 1919 року злилися століттями відірвані одна від одної частини єдиної України. Повсякчас пам’ятаймо про незліченні жертви наших співвітчизників, покладені на вівтар незалежності, соборності, державності.

Переглядів: 187 | Додав: zalschoo2 | Дата: 28.01.2019