Головна » 2018 » Квітень » 18

    23 березня 2018 р. на запрошення пароха церкви Покрови Пресвятої Богородиці м. Заліщики о. І. Сендзюка учні та вчителі школи провели Хресну дорогу. Цей захід нагадує про страждання Ісуса Христа в дитячих молитвах та піснях. Хресну дорогу провадили читці та співці в супроводі презентації «Страждання Ісуса» та відповідного звукового супроводу. Відтворені чотирнадцять стацій посприяли глибше зрозуміти задум спасіння людства через Месію, пройти разом з Ісусом Христом Його Хресний шлях, перейнятися Його тривогами, відчути Його душевний і тілесний біль. ... Читати далі »

Переглядів: 261 | Додав: zalschoo2 | Дата: 18.04.2018

   Ось яку писанку традиційно, декілька років поспіль, виготовляють учні, вчителі та батьки нашої школи. Вона сплетена з зелені, прикрашена дитячими виробами, а всередині розміщена пишна Паска оздоблена крашанками, курчатами.

    Біля зеленої писанки барвистий кошик наповнений різними смаколиками. В ньому і Паски, і ковбаски, і сирок у мисочці, а поміж це писанки та такі різнокольорові: з бісеру, виконані в техніці квілінг, витинанки тощо. Все це прикрите вишитим рушником, прикрашене зеленню та стрічками. Щира подяка батькам та учням за співпрацю.< ... Читати далі »

Переглядів: 242 | Додав: zalschoo2 | Дата: 18.04.2018

   З 19 по 23 березня в школі проходила акція «Гостинці для солдата», де учні та батьки приносили продукти для наших захисників. В п’ятницю Гринишин Я., волонтер м.Заліщики, забрав упаковані ящики. Щиро дякуємо учням і батькам за допомогу і підтримку солдатів.

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Переглядів: 213 | Додав: zalschoo2 | Дата: 18.04.2018