Головна » 2018 » Травень » 10 » Звіт про проведену роботу гуртка "Шахи" загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 м. Заліщики за 2017 – 2018 навчальний рік.
11:15
Звіт про проведену роботу гуртка "Шахи" загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 м. Заліщики за 2017 – 2018 навчальний рік.

    До занять даного гуртка були підготовлені всі документи згідно плану роботи школи: 1) журнал планування та обліку роботи гуртка; 2) заяви членів гуртка; 3) інструктаж з БЖД з відповідними підписами членів гуртка; 4) програма шахів МО і науки України, Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Федерації шахів України, спортивного комітету України (Київ – 2010).

   Заняття проведені згідно плану роботи гуртка ( І і ІІ семестр навчального року) з відповідними підписами керівника гуртка. Всі розділи журналу заповнені.

   У третій декаді листопада 2017 року були проведені міжшкільні змагання з шахів між Державною гімназією, школою імені Осипа Маковея та загальноосвітньою школою №2 м. Заліщики. Змагання проводились у приміщенні актового залу гімназії (суддівська колегія на чолі: Оксенюка О.С. та членів: Дякова В.Г. та Юзьвака О.Я.). Після завершення турніру суддівською колегією та дирекціями відповідних освітніх закладів було здійснено нагородження найкращих. Перед весняними канікулами (березень – 2018) у школі №2 відбулись загальношкільні змагання з шахів серед учнівської молоді (5 – 11 класи). Всі документи щодо проведення турніру були підготовлені (положення про змагання, протоколи), після завершення змагань кращі були відзначені на шкільній лінійці. Також матеріал поданий до районної газети «Колос» (6 квітня 2018 рік: стаття "Змагання з шахів «Весна – 2018»").

Звіт

Переглядів: 605 | Додав: zalschoo2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0