Головна » 2019 » Лютий » 11 » Засідання педагогічної ради
13:37
Засідання педагогічної ради

       24 січня 2019 р. в закладі освіти відбулося засідання педагогічної ради на тему впровадження концепції НУШ в умовах імплементації Закону України “ Про освіту”. Вчителі перших класів Гуменюк О.Я і Грабар М.А. провели ранкову зустріч із педагогами з використанням чотирьох етапів:
• вітання
• групове заняття
• обмін інформацією
• щоденні новини.
    Ранкова зустріч відповідала тематичному тижню “Мої захоплення”. На етапі обміну інформацією говорили про відомих людей – Катерину Білокур, Тараса Шевченка, Андрія Шевченка, Вольфганга Амадея Моцарта.
     Виконали вправи з LEGO: “Дзига”, “Фортепіано”, “Кольорові пальчики”, “Синхронні рухи”. Пограли в колективну гру “Працюємо в команді” під вірш:
Візьму у праву руку,
Сьогодні не зіб’юсь,
З’єднаю дві долоньки
З сусідом поділюсь.
У цікавій формі складали вежу з цеглинок:
Хай в небі світить сонечко!
Травичка хай росте!
Пливе хмаринка в небі!
І річка хай тече!
Любов’ю все зігріємо!
У дружбі краще жить!
Ми до вершин крокуємо!
Хай нам усім щастить!
Усі перші класи забезпеченні дидактичним матеріалом, яким користуються щодня, згідно вимог МОНУ оформлено простір для здобувачів освіти. Велику увагу приділяємо тематичному осередку, а зокрема, роботі з математики “Щоденні 3”, з навчання грамоти “Щоденні 5”.
На завершення педагогічної ради Іванна Мирославівна підвела підсумок і весь педколектив ухвалив: впроваджувати в освітній процес концептуальні засади НУШ з метою формування ключових і предметних компетентностей та чотирьох наскрізних змістових лінії.

Переглядів: 380 | Додав: zalschoo2 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0