Головна » 2017 » Грудень » 6 » Тренінг “ Назустріч толерантності ”
12:37
Тренінг “ Назустріч толерантності ”

   16 листопада 2017 року педагог-організатор Свищ М.В. та психолог Максимишин І.І. до Міжнародного дня толерантності провели з учнями 8 класу тренінг «Назустріч толерантності».

  Мета заняття: сформувати в учнів чітке уявлення про толерантність;розвиток емоційної компетентності, досягнення осмисленої гнучкості в управлінні власними емоційними реакціями, що дозволяє усвідомлено рухатися в світі емоційного вибору та внутрішньо особистісних, емоційних, міжособистісних компетентностей; підвищення толерантності до невдач та невизначеності, конструктивне ставлення до помилок та розвиток здатності до ризику, що є важливою передумовою конкурентоспроможності особистості; виховувати спілкування з іншими людьми та взаємодію з ними на основі співчуття, співрозуміння, доброзичливості.

    Епіграф до тренінгу: «Усі люди мають недоліки – хто більші, хто менші. Ось чому і дружба, і допомога, і спілкування були б неможливими, якби не існувало між нами взаємної терпимості».

     Розпочали заняття з читання та обговорення китайської притчі «Гарна сім’я» та моделювали такі вправи: «Асоціативний ряд» , «Зашифровані слова», «Цікаве слово», «Як проявляти толерантність?» (робота в групах), «Станьте в ряд», «Очікування», «Спалах». Всі очікування учасників тренінгу реалізувалися.

Переглядів: 337 | Додав: zalschoo2 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0