Головна » 2019 » Квітень » 15 » Калейдоскоп інтегрованих уроків
10:51
Калейдоскоп інтегрованих уроків

      20 лютого 2019 року в закладі освіти пройшов третій день методичного мосту «Калейдоскоп інтегрованих уроків» між закладами дошкільної освіти м. Заліщики та початковою школою. 
     Відкриті уроки в 1-х класах провели: Грабар М.А. – урок з інтегрованого курсу «Я досліджую світ» на тему «Я живу в селі» та Гуменюк О.Я. – урок з математики «Додавання і віднімання чисел 0,1,2,3,4. Розв’язування задач». 
      Згідно вимог концепції НУШ педагог Грабар М.А. провела ранкову зустріч: привітання, обмін інформацією, щоденні новини, яка відповідає тематичному тижню «Я люблю книгу». Варто відзначити систематичність у роботі (тематичний осередок, словникові слова, робота в класній бібліотеці). Велику увагу педагог приділяє розвитку мовленнєвої діяльності. У ході уроку вчитель застосовує методи особистісно зорієнтованого навчання, фізкультхвилинки. Прослідковується наскрізна змістова лінія - громадянська відповідальність.
     У 1-А класі (вчитель Гуменюк О.Я.) учні привіталися із гостями віршем. Урок побудований у формі дослідницької роботи - по слідах диких і свійських тварин учні знаходять завдання. Варто відзначити рівень «Щоденних 3», в учнів сформовані теоретичні знання, різні способи читання виразів, структура задачі. У цікавій формі проведена фізкультхвилинка. Використані різні види роботи, вправи з LEGO на побудову вежі, робота з геометричним матеріалом.
    На завершення відбулося психологічне заняття з елементами тренінгу «Особливості адаптаційного періоду першокласників у Новій українській школі», який провели психологи Максимишин І.І. та Свіченюк Н.В.

Переглядів: 186 | Додав: zalschoo2 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0